Over ons

Meer over Esso leekerlanden

Sinds 7 juli 1997 is Esso Leekerlanden geopend op de kleine wijzend in Berkhout. Een verplaatsing van onze oude bp locatie in Ursem lag hieraan ten grondslag.

Sinds 1884 is Borst B.V. een familiebedrijf dat zich bezig houdt met brandstof. Zo hebben we inmiddels al meerdere energietransities meegemaakt, van turf naar kolen die langs de huizen werden gebracht, naar onze eerste tankauto van wel 1000 liter. Op dit moment hebben wij 3 tankauto’s, van 10.000, 30.000, 50.000 liter.

Op het tankstation hebben we al vanaf het begin verse broodjes en koffie in assortiment, deze kunt u gemakkelijk online bestellen. Na het kiezen van uw gewenste broodje(s), plaatst u eenvoudig uw bestelling en voltooit u de betaling via iDeal. Op het afgesproken tijdstip verwelkomen wij u graag om uw smakelijke broodje(s) op te halen.

Vanaf 2014 ook diverse koffies van Barista kwaliteit, met een mooie Spirit van Kees van der Westen. Natuurlijk verkopen wij ook gekoelde dranken, verse sappen, auto gebonden artikelen, rookwaren en andere voor de hand liggende artikelen.